KONYA / CİHANBEYLİ - Seniha Belgin İlkokulu

Seniha Belgin İlkokulu

Atçeken Mahallesi Fatma Seniha Belgin Caddesi No43
Vizyon
Seniha Belgin İlkokulu hedefimiz, Öğrencileriyle; Övünen Öğretmenleriyle; Saygın, Güvenilen Tercih Edilen Velileriyle Eğitim İçin Çalışan Bir Eğitim Yuvası Olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek, Öğrenme öğretmekten daha temeldir. Öğrenmeyi öğrenmek en temel amaçtır. Başka kültürlerin ve insanların farkında olmak ve onları anlamak için, yabancı dilleri öğrenmek müfredatın temel parçalarındandır. Okul kişinin kendini tanıması ve bilmesinin toplumun sağlıklı, üretken ve mutlu bir bireyi olmanın ön şartı olduğunu bilir ve bu doğrultuda her öğrencinin kendi farkındalığını arttırmak için çabalar.
Başarılar
Çocuk oyunları yakan top dalında ilçe birinciliği, zeka oyunları pentago dalında ilçe birinciliği,zeka oyunları equiblirio dalında ilçe birinciliği
09:00/15:00
38°39´41.2"N 32°55´25.6"E
5 Dakikalık yürüme mesafesinde. (650 m.)
Mangala, Satranç Turnuvaları, Çocuk Oyunları,Zeka oyunları
Başarıyı Arttırıcı Tedbirler Projeleri